VISION

“At være det foretrukne konsulenthus for Små og mellemstore Virksomheder”

Vores ambitionen er at levere konsulentydelser, der er faglig uangribelige, i takt med tiden, begavet og værdiskabende for vore kunder. Dette har siden etablering været drivkraften bag Wibergis Consulting. Denne indstilling, har skabt grundlag for virksomhedens fremtidige udvikling i samarbejde med dygtige medarbejdere, kunder, og samarbejdspartnere.

Vores ambitiøse målsætning forpligter os til kontinuerligt at arbejde mod at; skabe de bedste forudsætninger for en bæredygtig arbejdsplads for vores medarbejdere og deres udvikling, udvikle aktuelle og værdiskabende ydelser for og i samarbejde med vores kunder, samt fortsat at have et kundeorienteret fokus i alt vi foretager os.

IMG_6022.jpg

Vores mission er at skabe indsigt og danne det rette beslutningsgrundlag for vores kunder ved at levere præcist tilpassede og værdiskabende kvalitetsløsninger.

Dette opnår vi ved at indgå i tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi i fællesskab skaber et miljø med fokus på kontinuerlig læring, vidensdeling og eksekvering.

 

Vi skaber i fælleskab et fundament med viden og erfaring, der gør at vi i samarbejde når til de rigtige konklusioner og beslutninger. Derigennem indfrier vi uopdagede potentialer og accelerer udviklingen i de virksomheder vi samarbejder med.

Vores ambitionen er at levere konsulentydelser, der er faglig uangribelige, i takt med tiden, begavet og værdiskabende for vore kunder. Dette har siden etablering været drivkraften bag Wibergis Consulting. Denne indstilling, har skabt grundlag for virksomhedens fremtidige udvikling i samarbejde med dygtige medarbejdere, kunder, og samarbejdspartnere.

MISSION

"At levere indsigt, der gør det muligt for vores kunder at træffe strategiske beslutninger på et oplyst grundlag"

Wibergis Consulting bygger på fire grundlæggende værdier

Passion

Wibergis Consulting er drevet af engagerede og passionerede mennesker. Dette betyder, at vi altid har lyst til, og yder den ekstra indsats, som ofte kan være udslagsgivende for at opnå de ønskede resultater og målsætninger på interne såvel som eksterne projekter.

 

Denne passion smitter, og derfor er vores medarbejdere med til at motivere hinanden, vores kunder, samt vores samarbejdere. Dette skaber en arbejdsplads, som er værd at være en del af.

Vores passion betyder, at vi har et højt ambitionsniveau. Denne ambitiøse tilgang ses tydeligt i vores projekter og samarbejder med vores kunder.

Relationer

Opbygning af personlige relationer og et socialt fællesskab, har betydning for, at Wibergis Consulting bliver opfattet som mere end en arbejdsplads.

 

I forbindelse med udarbejdelsen af kundeløsninger, bliver der oprettet tværfaglige teams. Dette sikre individuelle kompetencer og viden bliver udnyttet og anvendt optimalt til fordel for vores kunder. Foruden dette er der et stort fokus på at lære fra andre og hver medarbejder for dermed muligheden for at tillære sig ny viden.

Processerne omkring projektløsningen foregår altid med fokus på fællesudvikling, så vi sikre at vores team deler resultater og succeshistorier.

Udvikling

Konsulenterne hos Wibergis Consulting besidder en solid dybtgående og teoretiske viden, samt en praktisk tilgang til problemløsning.

Vidensdeling sikrer kontinuerlig læring for Wibergis Consulting, som løbende forbedrer vores ydelser til fordel for vores kunder.

 

Som ansat i Wibergis Consulting vil man opleve en stejl læringskurve og hurtigt blive mødt med udfordringer og ansvar, der er med at udvikle kompetencer og bidrage til at udvikle evner og talent yderligere.

Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle har lyst til at lære og dele viden og kompetencer såvel internt som med vores kunder og samarbejdspartnere.

Professionalisme

Vi er kvalitetsbevidste og grundige i alt vi foretager os. Samt er vi bevidste om alle aspekter af projektløsningen, fordi vi ønsker at sikre maksimal udvikling for vores kunder.

 

Vi ser forventningsafstemning, gensidig feedback, og løbende sparring omkring samarbejdet som afgørende elementer for et godt samarbejde og har løbende tæt dialog for at sikre netop dette.

Vi tilpasser opgaveløsningen med henblik på at skabe maksimal værdi for alle vores kunder. Dette gør vi ved at leve os ind i projekter og samarbejder med kunder. Dette ses ved at vi tager initiativ, går nye veje, og tester grænserne.

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: