Strategiske Analyser

Hos Wibergis Consulting har vi erfaret, at den rette kombination af analyser giver det mest nuancerede billede og forståelse af data.

Ved at kombinere flere analyser i forbindelse med tolkning af data, er det muligt at skabe viden, der muliggør udnyttelse og anvendelse af data. Dette betyde i sidste ende, at virksomheder kan træffe beslutninger på et oplyst grundlagt- bedre kendt som datadrevne beslutninger.

Erfaringer fra tidligere cases har lært os, at resultaterne af en kombination af de rette analyser kan være et vitalt element når det kommer til udarbejdelsen af en professionel strategi - hvad end virksomheder ønsker flere markedsandele på sit nuværende marked eller på nye markeder.

Vi har specialiseret os i at forstå vores kunders behov og ønsker samt efterfølgende at indsamle den nødvendige data, der skal til for at skabe vækst og vinde markedsandele fo netop deres virksomhed.

 

Dette er dog en disciplin, der ikke kan stå alene, og derfor udvælger vi altid sammen med kunden, netop de strategiske analyser, der ud fra den aktuelle case, sikrer det bedst mulige udbytte.

 

Eksempler på kombinationer af analyser

NPS-score og Gap-analyse

Vi oplever, at en kombination af disse strategiske analyser leder til et flersidet billede af virksomhedens services og produkter. Denne nye forståelse benytter vores kunder til at optimere deres nuværende produkter og services eller udvikle nye i samarbejde med os.

Læs mere om NPS-scoren her

Konkurrentanalyse og Imageanalyse

En veleksekveret blanding af konkurrent- og adfærdsanalyser giver et stærkt billede af virksomhedens kundeholdninger set i relationen til konkurrencen på markedet. Denne kombination er effektiv, når der er tale om positionerings- og Kommunikationsstrategi

Læs vores guide til konkurrentanalyse her

 

Vil du vide mere om hvordan vi kan designe en kombination til dig?

Kontakt vores partner Jacob Kallestrup, så fortæller han gerne mere om de forskellige kombinations muligheder.

Kontakt:

JK@Wibergis.com

eller

Tlf: +45 60 85 21 00

IMG_0140 (1).JPG

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: