Vores samarbejde

Vi brænder for at levere værdi for din virksomhed gennem tilpassede løsninger, der afdækker dine ønsker og behov 

Et typisk samarbejdsforløb

Ved at udvikle og tilpasse ønsker og målsætninger i samarbejde med dig som kunde sikrer vi det bedste udbytte for din virksomhed. Det betyder, at det primære fokus, indsamling og anvendelse af data, foretages efter dine specifikke ønsker og behov.

#1 Indledende møde

Ved det indledende møde præsenteres du for mulighederne og forventet udbytte ved at indgå i et samarbejde med os.

#3 Vision

Opnåelse af forståelse for, hvordan samarbejdet med os hænger sammen med din virksomheds overordnede strategi og målsætning.

Sådan sikre vi et meningsfuldt samarbejde og udbytte deraf.

#5 dataindsamling

Gennem de aftalte metoder indsamler vi den relevante data for at foretage de nødvendige analyser og sikre samarbejdets succes. Vi holder løbende dig opdateret og informerer såfremt der er meningsfulde resultater undervejs.

#7 anbefalinger

Efter endt analysearbejde, vil vi omdanne denne nye viden til anvendelige planer og initiativer. En god analyse falder til jorden, hvis den ikke gøres håndgribelig og anvendelig.

#2 Samarbejde

Enighed om samarbejdets rammer og forståelse for hver parts involvering bliver her afklaret, samt underskrives samarbejdsaftalen.

#4 omfang

Afklaring omkring omfanget for hvilket data, som skal indsamles for at opnå den ønskede indsigt. Denne proces er vital for, at vi kan besvare det rigtige spørgsmål der giver der svar på dine udfordringer og ønsker.

#6 analyse

Efter vi har indsamlet den nødvendige mængde af data, vil vi igangsætte vores analysearbejde, her undersøger vi blandt andet for sammenhænge, trends, mm. alt efter målsætningerne for samarbejdet.

#8 Præsentation

Det færdige arbejde præsenteres og vi fremlægger brugbare og handlingsklare anbefalinger til hvordan og hvilke indsatsområder, der har den største effekt for din virksomhed. Vi præsenterer vores anbefalinger i et sådant format, at du har mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: