Vores Samarbejdsformer

Hos Wibergis Consulting har du mulighed for at vælge den samarbejdsform, der passer dig og din virksomhed bedst.

Vi tilbyder både muligheder indenfor:

  • Sparring & rådgivning (timebaseret)

  • Projekter

  • Fast tilknytning

  • Klippekort

Projekter

Ved større projekter, der ofte er indbefattet af flere komplekse problemstillinger på én gang, tilbyder vi gerne en projektpris, hvor alt er inkluderet. 


Et projekt indeholder ofte en kombination af flere strategiske analyser og handlingsplaner, der smelter sammen til et sammenhængene forløb, der kan vare i alt fra 2-3 måneder og op til et år. 


Ved at vælge et projekt er du sikker på en statisk pris, der er aftalt og fast sat ved projektets opstart og ikke ændre sig undervejs 

Fast tilknytning

Langt de fleste virksomheder er i dag optimeret efter drift. Det betyder at virksomheders ressourcer og omkostninger er strømlinet, så den kan genere den størst mulighed profit. Dette gør at mange virksomheder ikke afsætter tid og ressourcer til at kunne håndtere udviklingsopgaver og strategi eksekvering. 


Af netop den grund tilbyder vi, at din virksomhed kan få et antal af vores konsulenter fast tilknyttet. Ved at have fasttilknyttede konsulenter sikre du, at vigtige og vitale strategiske opgaver ikke bliver glemt, men at de i stedet bliver struktureret, systematiseret og eksekveret. 

Sparring & rådgivning

Når vi yder ad hoc sparring og rådgivning foregår det typisk i forbindelse med kortvarige behov. Det betyder at vi står til rådighed for dig og din virksomhed, hvis i eksempelvis har behov for nye øjne og perspektiver på en aktuel problemstilling.


Vi har gode erfaringer med at yde sparring på direktions- og bestyrelsesplaner, og vi bidrager gerne med vores viden til jeres næste direktions- eller bestyrelsesmøde.

 

Klippekort

Vi tilbyder, som et supplement til vores rådgivning og sparring, et klippekort der gør det muligt for at tilkøbe rådgivning til en 20% lavere pris, end hvis disse skulle købes enkeltvis. 

Data - Viden - Handling

Fælles for vores arbejdsformer er vores gennemgående filosofi: Data - Viden - Handling.

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: