Privatlivs- og cookiepolitik

Vi tager databeskyttelse seriøst. Vi behandler persondata og har derfor udarbejdet denne privatlivs- og cookiepolitik, der informerer dig om, hvordan dine personlige data bliver behandlet.

Wibergis Consulting er databehandler af data, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med loven.

Hvis du ønsker at høre mere om vores behandling af persondata, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@wibergis.com

Behandling af personlig data

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang til indhold, hvis du kontakter os via vores kontaktformular, eller hvis sender os en ansøgning via vores ansøgningsformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang, du selv indtaster informationerne i forbindelse med henvendelse i vores kontaktformular, behandles desuden navn og e-mail

Rekrutteringspolitik

Når vi modtager en ansøgning og relevante vedhæftninger (såsom CV, karakterudskrift mm.), vil materialet udelukkende være tilgængeligt for de siddende Partnere i Wibergis Consulting. De persondata, der fremgår af ansøgningsformularen og vedhæftningerne, vil således udelukkende blive set af disse personer og vil ikke blive videredelt til andre medarbejdere i virksomheden eller parter udenfor virksomheden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt til at optimere vores services og indhold. Desuden anvendes oplysningerne for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Disse services kan enten være som følge af en forespørgsel i kontaktformularen. Grundet dette formål forbeholder vi os retten til at kontakte dig via enten e-mail eller telefonnummer, efter du har rettet henvendelse til os, såfremt vi finder dette nødvendigt.

Opbevaringsmetode

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Med hensyn til persondata som følge af kontakt gennem kontaktformularen, opbevares data såfremt det vurderes nødvendigt i forhold til på senere tidspunkt at vende retur til dig.

Videregivelse af data

Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Persondata opnået gennem kontaktformular vil ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre du giver samtykke til det. Som udgangspunkt har Wibergis Consulting kun et internt formål med at indhente persondata og har således ingen intentioner om at anvende persondata eksternt gennem en tredjepart. Du kan således være sikker på, at din persondata udelukkende behandles af relevante medarbejdere ansat i Wibergis Consulting.

Såfremt vi finder det nødvendigt at videregive persondata til tredjepart, vil vi indhente samtykke fra dig først. Vi gør desuden kun brug af databehandlere i EU og i lande, der kan beskytte data.

Brug af cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder kun tekst og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. Virus.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Du kan altid afvise brug af cookies på din computer ved at ændre indstillinger i din browser. Bemærk at hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi bruger Google Analytics som et værktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig. For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.

Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det. Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@wibergis.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Wibergis Consulting

Nonbo Krat 36

8800 Viborg.

Telefon: +45 20 72 77 97

E-mail: info@wibergis.com

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: