• Wibergis Consulting

Gardit A/S

Gardit er en dansk virksomhed med speciale i forbehandling og overfladebehandling af stål. Virksomheden ligger i Danmark, men mobile teams rykker ud, hvor opgaverne er – mange steder i verden.

Om vores samarbejde med Gardit A/S udtaler adm. direktør Morten Lindholt følgende:


”Samarbejdet med Wibergis Consulting har været udbytterigt på flere måder. De har udarbejdet en håndgribelig handlingsplan og struktureret vores forløb i forbindelse med deltagelse på messer. Denne nye tilgang til messedeltagelse har været med til at sikre Gardit maksimalt udbytte og indfrielse af potentialet for den aktuelle messe.

Desuden har Wibergis Consulting leveret en plan for vores tilstedeværelse og brug af sociale medier i forbindelse bl.a. Messedeltagelses som ligeledes har bidraget til at gøre messedeltagelsen til en succes”


Wibergis Consulting levere skræddersyet strategier for hvordan netop din virksomhed får mest muligt ud af deltagelse på messer, konferencer eller lignende. Desuden leverer Wibergis Consulting også markedsføringsstrategier for sociale medier som sikre at din virksomhed indfrier potentialet der er forbundet med en stærk online tilstedeværelse.


Læs mere om Gardit her:

Gardit.dk