• Wibergis Consulting

Einfach ApS


Einfach er en virksomhed der sørger for at du har overblik over økonomien i din virksomhed.

Med Einfach som økonomipartner får din virksomhed egen professionel økonomiafdeling med alle de kompetencer, som du har brug for, til at få fuld kontrol over økonomien. For Einfach er regnskab og økonomistyring ikke blot tal i regneark. Det er vigtige redskaber til at optimere virksomhedens drift og skabe en sund og bæredygtig bundlinje.


Da markedet for bogføring og revision er i under forandring ønskede Einfach at følge med denne udvikling, så virksomheden kan sikre fortsat vækst. I samarbejde med Einfach udførte Wibergis Consulting en kundeundersøgelse, der søgte svar på hvad kunder til bogføring- og revisionsydelser værdsætter, samt hvilke ydelser de i fremtiden forventer at have behov for.


Om samarbejder udtaler stifter, Jesper Holm-Pedersen:

”Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Wibergis Consulting, som lavede en

kundeundersøgelse for EINFACH. De var gode til at lytte til mine ønsker og sørgede gennem hele processen for at følge op og sikre, at vi kom i mål til tiden. Jeg kan kun anbefale at bruge dem, hvis du ønsker et frisk syn på tingene. De har virkelig noget at byde ind med.”


Undersøgelsen medførte at Einfach fik indsigt i sine kunder, der er med til sikre, at Einfach kan værdioptimere sine produkter og derigennem sikre sin positive udvikling stærke position i branchen.

Læs mere om Einfach her:

https://www.einfach.dk/