• Wibergis Consulting

BB Designmind

Opdateret: jan. 13BB Designmind er en designvirksomhed, som designer og producerer eksklusive produkter til dekoration i private hjem samt service- og erhvervsvirksomheder.


Vi stiftede bekendtskab med BB Designmind tidligt i virksomhedens levetid, hvor ord som strategi, visioner og forretningsplaner ikke fyldte meget. Derfor var det naturligt at Wibergis consulting bidrog med viden og indsigt på disse områder. Det blev hurtigt klar at BB designmind og ejer Søren Bjerg Boiesen, var gjort af et særligt stof, der har gjort at virksomheden i løbet af ganske kort tid har opnået stor anerkendelse fra såvel kunder som slutbrugere.


Om vores samarbejde udtaler stifter & designer, Søren Bjerg Boiesen:


“Som iværksætter har mit møde med Asbjørn, Magnus, Anders og Jacob været særdeles givende fra dag ét. Wibergis Consulting er et kompetent team indenfor bl.a. Salg, Marketing og Forretningsudvikling, og som forstår at sætte sig ind i unges drømme indenfor iværksætteri. Vores møde har hævet mit perspektiv indenfor netop iværksætteri og gjort mig klogere på målsætningen og retningen for min virksomhed”


Læs mere om BB designmind her:

https://www.facebook.com/bbdesignmind/