At være en del af Wibergis Consulting

Vi er ikke i tvivl – for os er Wibergis Consulting verdens bedste job. Vi har derfor spurgt vores kollegaer, om de vil sætte ord på hvad der driver deres passion for at være en del af vores fællesskab.

Jens

Business Analyst

"Wibergis Consulting giver plads til stor personlig udvikling"

"I Wibergis Consulting er der store ambitioner, og det er vi alle sammen med til at indfri – det er virkeligt fedt at være omgivet af engagerede kollegaer, hvor vi alle brænder for det vi laver! Man kommer direkte med på rejsen til at udvikle virksomheden, og alle får lov til at være med i beslutningsprocessen. Det giver utrolig stor personlig udvikling, idet man får et ansvar herigennem. Ydermere, så er det fedt at omdanne teori fra universitet til praksis i Wibergis Consulting.”

Frederik

Junior Consultant

"Personlig udfoldelse og indfrielse af potentiale"

“Mit arbejde hos Wibergis Consulting giver mig en unik mulighed for at udvikle mig fagligt såvel som personligt. Man får mulighed for at påtage sig et stort ansvar i forbindelse med de projekter, vi laver for vores kunder, hvilke er drevet af professionalisme og et højt ambitionsniveau, hvorved man er genstand for konstant læring. Man kan gå hjem fra arbejde hver dag med en fornemmelse af, at man har tilegnet sig ny viden samt bidraget til udviklingen af organisationen. Hos Wibergis Consulting har vi ligeledes et stærkt fællesskab, hvilket skaber rammerne for et stort engagement og den glæde, vi har ved vores fælles arbejde.”

Andreas

Junior Consultant

"Særdeles gunstige forhold for læring og udvikling"

"Det er enormt værdifuldt, at man som Junior Consultant i Wibergis Consulting, stifter bekendtskab med erhvervslivet, og giver mulighed for at bruge den ellers latente viden fra studiet i den virkelige verden. På den måde skabes der særdeles gunstige forhold for læring og udvikling. Desuden er det fantastisk at man i Wibergis Consulting allerede fra første dag, får sine egne opgaver og ansvarsområder. Det beviser virkelig den tillidsskabende vinderkultur, som er en helt essentiel del af Wibergis Consulting."

Er du interesseret i at blive en del af Wibergis Consulting?

Vi søger løbende nye medarbejdere, så kontakt os for at høre om vores åbne stillinger eller læs mere

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: