Messeguide

 

 

76% af alle personer der deltager på messer, har forberedt sig på hvilke virksomheder de planlægger at mødes med 

"Giv kunden incitament til at være blandt dem de vil tale med"​!

Den succesfulde messedeltagelse

Messeguiden er tænkt som et struktureret stykke værktøj til at gennemarbejde samtlige punkter der skal tages højde for i forbindelse med planlægning og tilrettelæggelse af messer.

 

Al erfaring viser, at jo mere veltilrettelagt og gennemtænkt et projekt er, jo større, bedre og højere bliver resultatet. Udgangspunktet for tilrettelæggelse af denne tjekliste har også været at skabe et struktureret grundlag for alle der bliver involveret i planlægning og gennemførelse af en messe.

 

Når man taler om messer, findes der en række forskellige former fra publikumsudstillinger til indkøbs- og fagmesser. Idéen med dette værktøj er først og fremmest tænkt til messer på det industrielle marked, hvor der er tale om den lukkede fagmesse, der i sagens natur er lukket for offentligheden, men åben for fagligt relevante personer.

 

Messeguiden er et arbejdsværktøj, som skal bruges igen og igen. Det er ikke alene et godt og effektivt arbejdsværktøj til den førstkommende messe, men også til fremtidige messer. Brug Messeguiden til at dokumentere de erfaringer, der oparbejdes i forbindelse med planlægning og tilrettelæggelse.

 

Enhver form for kopiering og mangfoldiggørelse af Messeguiden i forbindelse med intern brug er tilladt, således at projektgrupper og øvrige involverede i tilrettelæggelsen får brugt Messeguiden til at gennemarbejde de områder, den enkelte har ansvar for.

 

Har du kommentarer eller supplerende emner, du mener, vil være relevante i Messeguiden, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: