IMG_4666_edited.jpg

Højere kundeloyalitet - fundament for virksomhedens vækst

"Virksomheden vil ikke eksisterende uden deres kunder og nutidens konkurrence har gjort det vigtige end før, at være ekspert på sine kunder"

IMG_0971_edited.jpg

Hvad betyder kundeloyalitet for dig?

Kundeloyalitet er et vidt misforstået udtryk. Det er antaget at tilfredshed er lig med kundeloyalitet hvor virkeligheden er, at kunder kan være tilfredse uden at være loyale. Det betyder de sagtens kan flytte handelen til næste konkurrent for en bedre pris.

Det vil så sige, at arbejder du aktivt med at skabe loyale kunder så arbejder du med en direkte konkurrencemæssig fordel, der kan bæres ind i fremtidig vækst.

I den modsatte ende betyder det, hvis du ikke arbejder med kundeloyalitet, at du efterlader penge på bordet, når vi tager højde for det er op til 5 gange dyre at erhverve nye kunder en at tjene mere på eksisterende.

Kundeloyalitet er kan være din virksomheds mest værdifulde aktiv, hvis du formår at arbejde effektivt med det - Kundeloyalitet kommer ikke ud fra den tynde luft, det kræver opmærksomhed på kunderne.

Hvordan griber vi den an?

Kundeloyalitet handler i høj grad om at forstå, hvad er det præcis for en værdi din virksomhed tilbyder kunden, samt hvad er det de enkelte kunder eller kundegrupper oplever en merværdi af.

 

Vi indleder altid med en dyb forståelse af din virksomheds værditilbud og hvordan du dækker dine kundernes behov. Derefter er der fokus på at forstå hvordan din kunder oplever din virksomhed, på parametre som:

  • Kundernes opfattede værdi

  • Kundernes tilfredshed med produkt såvel som service

  • Tilliden til din virksomhed

Med afsat i forståelse for din virksomhed og dine kunder, kan vi aktivt arbejder med tiltag der forøger dine kunders loyalitet og skaber konkurrencemæssig fordel.

dvh.png
IMG_0128 (1).JPG

3 tiltag du kan iværksætte for højere kundeloyalitet

Tilbyd convenience

Convenience har stigende betydning for kundernes oplevelser, både for B2C og B2B. Overvej hvordan du kan gøre kundernes oplevelser simplere og hurtigere, gennem små tiltag der strømliner kundernes processer såvel som dine interne processer.

Tal med dine kunder

Det er nemt at overse eksisterende kunder i processen af erhvervelse af nye kunder. Kunde feedback gennem surveys og interviews baner vej for små tiltag der forbedre kundens oplevelse med din virksomhed.

Vær loyal for at tiltrække loyalitet

Tilfredshed er et stadie hvorimod loyalitet strækker sig ind i fremtiden. For at forvente dine kunder følger med dig ind i fremtiden, skal du investerer i fastholdelse af kunderne. Hold dem engageret både før og efter salg.

Skal dine kunde fra fra demoters til promoters?

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: