Vi er et fællesskab af unikke individer

 

er du vores næste kollega?

 Brænder du for strategi, forretningsudvikling og komplekse analyser?

Så er Wibergis Consutling mulighedernes land for dig! Vi har skabt rammerne, du skal blot fylde dem ud!

Wibergis Consulting er altid på udkig efter engagerede personer, der skiller sig ud fra mængden og som brænder for at løse problemer og skabe forandringer.

Udvikling gennem anvendelse af viden

Hos Wibergis Consulting bliver du fra dag ét smidt ud i den virkelige verden, og du vil hurtigt opnå et meget mere nuanceret billede af din viden og erhvervslivet generelt. Som konsulent ved os, lover vi dig en stejl læringskurve, store muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt, samt at du bliver en del af et unikt fællesskab.

Bliv konsulent 1.jpg

JOBBET

Som ansat hos Wibergis Consulting vil du få mulighed for at blive en aktiv del af hele projektforløbet med kunderne. Lige fra den indledende kontakt til kunden, hvor du på kort tid både skal forstå deres spændende problemstillinger og samtidigt vise hvorfor netop vi kan levere størst værdiskabelse for dem. Ydermere, vil du få mulighed for at bidrage til løsning af kundernes problemstillinger gennem komplekse analyser af eksempelvis vores kunders kunder, markeder eller medarbejdere, indtil du i sidste ende kan præsentere kunden for konkrete anbefalinger samt argumentere for, hvordan disse vil bidrage til virksomhedens fremtidige udvikling. 

Dette er en proces der kræver både professionalisme, struktur, kreativitet og engagement og der er garanti for kontinuerlig personlig udvikling og læring 

Bliv konsulent 3.jpg

FÆLLESSKABET

I Wibergis Consulting bestræber vi os efter at det skal være seriøst sjovt at arbejde sammen. Der er en grund til at der står seriøst før sjovt - uden seriøsitet, vil der ikke være nogen virksomhed, men uden det sjove, vil det ikke være værd at drive virksomhed.

Derfor vil du blive en del af et stærkt socialt miljø, både i forbindelse med projektløsningen og privat. Arbejdet hos Wibergis Consulting er projektbaseret og opgaver løses altid i projektteams. Du skal derfor arbejde tæt sammen med dine kollegaer og effektivt håndtere kompleksiteten i driftsmiljøet. Du vil desuden kunne få muligheden for at lede dit eget projektteam af engagerede konsulenter.

Derudover, gør vi hos Wibergis Consulting meget for at etablere sociale kontakter medarbejderne imellem. Alt fra teambuilding dage til faglige arrangementer vil hurtigt indsluse dig i et socialt miljø af ligesindede, der er præget af godt humør og et fælles drive.

UDVIKLING

Læring og personlig udvikling er nogle grundstenene ved et arbejde i Wibergis Consulting. Hos os får du både mulighed for at tilegne dig de kompetencer du har brug for, samt afprøve og udvikle din viden og kompetencer i praksis. Du vil i større eller mindre grad kunne relatere kundeopgaver, til dine egne opfattelser og viden. Derigennem vil du tilegne dig et mere praktisk syn på din akademiske baggrund. Ydermere, vil du løbende kunne drage fordel af Wibergis Consultings interne faglige arrangementer, der enten afholdes af konsulenter i huset, eksterne konsulentbureauer eller relevante virksomheder.

Personlige forudsætninger

Som fremtidig konsulent forventer vi overordnet set, at du har lyst til at indgå i et team, der lægger vægt på seriøsitet og faglighed. Derudvover, at du prioriterer det sociale aspekt og den uformelle omgangstone højt.

Af personlig karakter forventer vi, at du er fyldt med drive og engagement, samt er parat til at indgå på et kundeprojekt fra første dag. Du skal være en holdspiller, men samtidig evne at kunne fordybe dig og tilegne ny viden fagligt, såvel som professionelt. Vi forventer, at du er socialt anlagt, samt du kan og vil bidrage til et godt socialt miljø. Desuden ser vi gerne, at du er initiativrig, og at du besidder en passion der er i overensstemmelse med virksomheden vision.

Interesseret i at blive en del af Wibergis Consulting?

Kontakt os for at høre om vores åbne stillinger eller læs mere

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: