VORES ADVISORY BOARD

Wibergis Consultings Advisory Board består af to ekstremt kompetente profiler, der er i forening bidrager med sublim faglig og relevant sparring, der er med til at udvikle Wibergis Consulting samt vores evne til at skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. 

Jacob Brix, PhD

Jacob er til dagligt Lektor og forsker i innovation og organisatorisk læring ved Aalborg Universitet. Jacob har blandt andet arbejdet med rådgivning i forbindelse med innovationsprojekter i USA, Kina, Litauen, Tyskland og Danmark både indenfor den offentlige og private sektor.

Foruden dette sidder Jacob en række advisory boards og bidrager aktivt med sin viden.

Om samarbejdet udtaler Jacob følgende

”Sparringen jeg har med Wibergis giver mig fornyet energi og håb for fremtidens SMV’er – At se et start-up med sådan en dedikeret og systematisk tilgang til udvikling af såvel egen som andres virksomhed er helt fantastisk at være vidne til. – Jeg er glad for at være med på denne rejse!”

Søren Sejr Boserup, MBA

Søren har siden 1975 arbejdet med virksomhedsudvikling, enten gennem direkte ansættelse, i en rådgivende rolle som konsulent, eller som ejer af virksomheder. 


Søren er desuden tidligere adm. Direktør og International Partner i Konsulentfirmaet Mercuri International Group, hvor han har rådgivet omkring den strategiske udvikling I nogle af verdens største selskaber.

Om samarbejdet udtaler Søren følgende

"En rådgivers ydelse skal være faglig uangribelig, i takt med tiden, begavet og værdiskabende for kunden. Wibergis Consulting fokuserer således, og det er spændende at ”krydse klinger” med ledelse og konsulenter i denne unge virksomhed, og se og føle den ambition og drivkraft, der kendetegner alle involverede, om skabelsen af varige værdier for kunden.”

Lokationer:
 

Vestergade 29,

1456 København

Aarhus

 

C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg


Toldboden 3,
8800 Viborg

 

Kontakt os her:

Wibergis Consulting

Find os på:

linkedin-logo_edited.png

læs mere om os her: